O casuta de imprumut...

joi, 12 decembrie 2013

Nu e a mea decit pentru o vreme, dar m-as bucura sa am o astfel de casa. Toata alba, cocheta si taaare primitoare. Mi-au placut intotdeauna culorile si am fugit mereu de alb si negru. 

Imi place sa ma imbrac colorat, nu in sensul strident, dar sa nu fie monoton, sa maninc din farfurii colorate si chiar sa locuiesc intr-o casa in care fiecare camera arata altfel... Pina intr-o zi cind...

...am descoperit cit de simpla si frumoasa poate fi o locuinta alba - pereti albi, parchet alb, mobila alba, lenjerie, lustre, prosoape, ect.

Vorbesc de casuta mea de imprumut. M-am mutat la "capatul lumii", cum imi place mie sa spun, si o sa stau aici pentru o perioada! De fapt, am citeva saptamini de cind ma trezesc, gatesc si incui usa acestei case. E un apartament cochet, dintr-o zona rezidentiala, simplu, frumos si spatios. Stau la etajul 25 si privelistea de la geam iti taie respiratia!


Blocul in care locuiesc arata ca un hotel cu receptie la intrare, parcare subterana pe 5 nivele, paza, piscina, dar nu e un hotel intrucit toate apartamentele au proprietari! De ce e nevoie de receptie nu as putea sa va spun. De la ei am primit cheia in prima zi si atit. In rest, doar ne salutam dimineata!

Am tot ce-mi trebuie: un dormitor spatios, baie, bucatarie, mobilier, electrocasnice. Am gasit si farfurii, pahare, oale, tigai, prosoape la baie, lenjerie pe pat. Foarte dragut din partea proprietarilor sa-mi lase ceva in casa. Numai farfurii nu am mai pus in bagaje la plecare, ca in rest aveam de toate.

Curios e faptul ca aici am o bucatarie mai mica decit cea de acasa, dar culmea, imi e mai mult decit suficienta. Asta ca sa ma faca sa constientizez ca nu stiu sa ma bucur de ceea ce am. Nici baia nu e la fel de mare ca cea de acasa, dar e spatioasa tocmai pentru ca nu e una plina de zeci de cosmetice, prosoape & stuff.

Casa asta o sa fie o sursa buna de inspiratie pentru mine. Daca pina acum visam la o bucatarie colorata, acum vreau sa fie toata alba! La fel si dressingul pentru hol!

10 comentarii:

  1. Este foarte frumoasa casuta ta "de imprumut". Este a ta atata timp cat sufletul este in ea. Si alb....eu sunt indragostita de alb.Sarbatori frumoase, sa aprinzi spiritul Craciunului si in Filipine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta nu a venit Mos Nicolae la mine... :)) A venit doar in varianta virtuala cu o imbratisare mare de la draga mea Ingrid! Abia astept sa-ti povestesc cum e de sarbatori aici! E prima data cind ma prinde Craciunul aici. Am mai fost dar era vara.

      Ștergere
  2. Mie mi-au placut tot timpul lucrurile contrastante: alb negru si casa mea in genere asa a fost gandita, dar...la un moment dat mi-am dorit sa nu fie ca un hotel, ci mai aglomerata, mai...nu stiu sa para locuita, sa se vada personalitatea peste tot. Cat despre bucatarie...cand te muti intr-o bucatarie de 12 mp ti se pare uriasa dar apoi devine aglomerata, daca am avea una de 30mp tot asa ne-ar deveni dupa o vreme. Despre mobila colorata insa pot depune marturie ca nu e o idee buna - eu am blat portocaliu la bucatarie:D (voiam o pata de culoare) - ce l-as mai schimbaaaaaaaa. Privelistea de la fereastra este incredibila. Iti doresc un Craciun de poveste, unul de care o sa iti amintesti sigur vei avea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare chiar nu se poate schimba blatul? Cred ca ai putea sa intrebi pe cineva care face mobila la comanda. O sa ma gindesc de doua ori inainte sa-mi aleg culorile pentru viitoarea mobila de bucatarie si o sa incerc sa fiu mai multmita cu mine insami si cu ceea ce am.

      Si eu ma astept la un Craciun de poveste! :)

      Ștergere
  3. Mi-a taiat mie respiratia prin laptop .... privelistea....Eu imi doresc dormitoare albe...foarte mult....dar e un vis totusi pe care nu-l vad realizabil pra curand.

    ....si totusi...in Filipine????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, in Manila; cind esti tinar ai curaj sa pleci de acasa si sa lucrezi in orice colt de lume. :)

      Ștergere
  4. si apartamentul e frumos, dar privelistea e nemaipomenita! ce faci daca se strica liftul?:)) poate ne mai pui fotografii, cred ca e f frumos acolo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma crezi ca nu am vazut scari! :))) Sigur sint, in caz de vreun incendiu ceva, dar nu stiu unde anume.

      E tare frumos aici, vegetatie luxurianta, fructe care doar pentru noi sint exotice - mango, papaya, durian, etc, palmieri pe strazi... Si daca natura e de la Doamne, Doamne, felul de a fi si de a trai al oamenilor de aici te lasa fara cuvinte.

      Ștergere
  5. Deci Filipine ... departe si atat de frumos :) Apartamentul alb-negru e tot ce trebuie pentru o pereche tanara si arata imaculat. A fost un pas curajos sa pleci atat de departe, dar vad ca te-ai adaptat de minune. Sa-ti mearga toate din plin, Amedeya, si sa realizezi tot ce iti doresti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma adaptez repede - asa e la tinerete! :)))) Deja cunosc orasul, de data trecuta cind am mai fost si toate locurile prin care trec acum mi se par familiare. :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...