ShoeBox la Iasi!

duminică, 15 decembrie 2013

ShoeBox la Iasi
Am delegat un spiridus sa-mi duca cutia la un centru de colectare. Inainte sa plec nu am mai avut timp sa fac si asta. In plus, in noiembrie era doar un centru in afara orasului, destul de departe de mine. 

In ziua plecarii mi-a ramas gindul la cutie - cumparasem cu drag tot ce era acolo si chiar mi-ar fi parut rau sa nu ajunga la "fetita noastra". Mai ales ca e primul an in care particip.

Saptamina trecuta, spre bucuria mea, vad ca a mai aparut un centru de colectare la Iasi, in oras, la Iulius Mall! Sun spiridusul, ii dau de veste, ii spun sa nu sigileze cutia si sa o duca cit mai repede. Dorinta mi-a fost indeplinita si chiar am primit citeva fotografii pe e-mail. Iata si cutia noastra gata etichetata pentru o fetita de 3-4 anisori!


Nu stiu cite cutii s-au strins la Iasi, dar ma bucur ca vad citeva in imagine. Sint sigura ca au fost mai multe, dar cum a mea a ajuns in ultima zi, sigur le-au mai strins. Sper sa-i placa fetitei cadouasul si mai sper sa ajungem sanatosi pina la anul sa mai pregatim o cutiuta! 


6 comentarii:

  1. Nu-i asa ca te simti util si folositor cand faci asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O da! Stii? Noi am vrut sa patram legatura cu fetita, dar ne-au spus ca nu se poate, pentru ca ei nu au o baza de date. Cutiile pe care le-au strins urmeaza sa fie duse in alta parte si de acolo distribuite.

      Nu ne-am suparat deloc, dar am cerut un alt copil :))). Am primit un numar de telefon si cind aungem in tara sunam. Domna de la capatul firului lucreaza la o fundatie si ne va gasi un copilas caruia sa-i cumparam hainute, papucei, pe care sa-l scoatem in parc, la plimbare, pe care sa-l vizitam, etc. Abia astept!

      Ștergere
  2. Amedeya, ce dragut! Sa ii fie spre bucurie mare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta! O sa ma gindesc la ea in ajunul Craciunului si o sa-mi imaginez ca sint acolo cind primeste cutia! :)

      Ștergere
  3. Felicitari....arata minunat cutia ta..Cu siguranta ca va fi tare bucuroasa.te pup draga mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa-i aduca bucurie micutei! Doar citeva zile si cutia ajunge la fetita! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...