Jurnalul unei Femei simple - 13

vineri, 14 februarie 2014

Pentru astazi (data/hora)... 14 februarie 2014, 17.41
Afara ...caldut si bine, aglomerat si ametitor. Iti vine sa stai in casa si sa te uiti la filme. Oamenii par obositi dupa o saptamina de munca si satui de cumparaturi facute pe graba. Astazi parca nici colegii de serviciu nu aveau chef de vorba.
Mă gândesc ... la o prajitura cu mascarpone, dar sa nu fie tiramisu.... Ne-am dus la un magazin ieri sa cumparam niste lapte si a vazut M. mascarpone si l-a pus in cos pentru ca era foarte ieftin - cam doi lei o cutie. Dupa ce am iesit din magazin ne-am uitat pe bon pentru ca platisem cam mult pe produse. Crema noastra de mascarpone costa de fapt de 5 ori mai mult. I-a pierit tot cheful, suparat ca nu s-a uitat la ce trebuie. I-am zimbit si i-am spus ca vom face simbata cea mai buna prajitura! :)

Sunt recunoscătoare pentru ... oamenii minunati pe care ni i-a scos Dumnezeu in cale saptamina asta. Toti au fost in acelasi gind cu noi si cu nevoile noastre si la munca si acasa. 
Din bucătărie ... supa si cartofi wedges. Dar astept ziua de miine sa gatesc ceva cu carnita si ceva dulce.
Citesc ... "Jurnalul fericirii" . Inainte sa ma puc sa-l ciesc am visat ca nu-mi placea. :)
Ceea ce astept (sper) ... sa am miine timp si spor sa lucrez ceva de la servicu. M o sa fie plecat mai toata ziua asa ca mi-am permis sa-mi iau ceva de lucru acasa!

Ascult ... Bogdan Ota, pianinst roman, tinar si extrem de talentat. A participat la Norvegienii au talent si a iesit pe locul doi. Vara trecuta am cunsocut-o pe sora lui, fara sa stiu ca ea si Bogdan sint frati.

În casa ... un cos de rufe asteapta sa fie spalate, niste covoare scuturate si lenjeria schimbata, dar toate astea miine de acum.
Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa ascult muzica cind singura in casa.
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... miine - curatenie, mincare si citeva ore de lucru, iar duminica - dimineata la biserica, dupa-amiaza somn de voie si poate o plimbare spre seara. 

Un citat care imi place: „Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte...” - William Shakespeare
 
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
google
 

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut mult! Daca l-am citi in fiecare dimineata, cred ca altfel ne-ar fi ziua! :)

      Ștergere
  2. Imi amintesc un citat din ,,Jurnalul fericirii"...,,Dacă răul n-are fund, nici binele n-are plafon!". Sigur iti va placea aceasta carte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am un feelling ca e pe sufletul meu! Ce frumos e citatul! :)

      Ștergere
  3. O duminica binecuvantata! Si mie imi place sa ascult muzica cand sunt singura (acum mai rar) pentru ca pot asculta si opera si simfonica si fado si chiar un pic cu volumul mai tare:). Pai ce conteaza cat costa mascarponele - orice faci din el e minunat? Eu i l-am prezentat Ilincai ca fiind cea mai buna branza de pe pamant (dupa urda bineinteles). Jurnalul fericirii este o carte de drum....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am suferit din cauza pretului, doar M a fost tare dezamagit si chiar nu avea de ce! Trebuie sa recunosc ca pina acum o saptamina nu stiam nimic despre muzica fado! Am cautat si eu de curiozitate pe net si mi-a placut! :)

      Ștergere
  4. Ce-ai pregatit dulce ? Minunata e poza cu floarea in balonul de sapun :) Chiar inspira o atmosfera de duminica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am pregatit nimic. Simbata am fost tare ocupata, dar weeke-ndul acesta nu scapa! Deja am vazut doua variante de ceva dulce cu mascarpone: niste briose si o prajitura cu ciocolata!

      Ștergere
  5. la mine ''Jurnalul fericirii'' a avut un impact mare ... mi-a influenţat în bine sufleţelul aflat în căutări...poate te va ajuta şi pe tine...îţi simt un sufleţel apăsat de viaţa cotidiană, mult prea civilizată...cred că te va ajuta mult şi plimbarea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma simt exact cu ma descrii... Ce bine m-ai citit! :)

      Ma bucur ca ti-a fost de folos jurnalul! :)

      Ștergere
  6. Waaa..Chiar este frumos citatul...O saptamana minunata sa ai draga mea...sa faci tot ce ti-ai propus

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...