Cum am scapat de niste haine...

marți, 1 aprilie 2014

Cind am ajuns in aeroport sa-mi fac check-in-ul pentru intoarcerea in tara, mi se cintareste bagajul de mina. 11 kilograme. Compania cu care zburam permitea doar 7.

Ce sa fac cu 4 kilograme? In bagajul de cala nu mai incapea nimic. Geanta de laptop era plina. Intreb cit ar costa sa calatoresc cu 11 kilograme in loc de 7 in avion. Mi se face un calcul rapid: 39 de euro pe kg inmultit cu 11 kilograme... Vai, vai!

Singura solutie? Sa mai arunc niste haine. Le pun intr-o punga si ma duc cu ea la unul din agentii de paza, o femeie, pe care am rugat-o sa vina cu mine la un cos de gunoi sa le arunc, una cite una, sa nu creada careva ca am vreo bomba.

Cind a vazut ca sint haine m-a rugat sa i le dau ei si sa nu le arunc. M-am bucurat ca a vrut sa le ea. Nici nu stiu ce i-am dat, dar toate erau bune si curate.

Zilele trecute cautam cu disperare un tricou la care tineam foarte mult si nici ca il gaseam. Am rascolit toata casa si dintr-o data am o revelatie: era in bratul de haine de care scapasem in aeroport. Restul hainelor nu le-am simtit lipsa pina acum. 

 

6 comentarii:

  1. Da, îți e necaz, dar poate că mai târziu îți va părea bine pentru o faptă bună ca asta... Mie mi se pare un gest foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeva ore dupa ce le-am dat mi-a stat gindul la ele... Acum nici nu mai stiu ce a fost acolo! Ajunsa acasa, am mai pregatit un sac mare care asteapta sa plece la verisori la tara. Ma plingeam mereu ca nu am suficiente dulapuri, dar se pare ca nu spatiu e problema, ci hainele. Ele chiar sint prea multe!!!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Acum zimbesc si eu, dar cind am urcat in avion eram cam ingindurata. Imi era parca ciuda ca nu am reusit sa le potrivesc mai bine, sa incapa toate. Cred ca asa atrebuit sa se intimple!!!

      Ștergere
  3. eu le-as fi imbracat una peste alta :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau peste 30 de grade si cred ca ma internau astia daca ma vedeau! :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...