Mai e putin...

joi, 10 aprilie 2014

M. s-a saturat de mincarea de post, iar eu de facut curatenie. Desi a fost un post usor, care a trecut repede, parca nu mai stim nici ce sa mai gatim, nici cum sa o mai scoatem la capat cu ordinea.

 Nu ar fi chiar atit de greu, dar timpul e tare scurt si in doua ore de la 8 la 10 seara nu poti face chiar multe.

Am tras tare zilele acestea sa terminam totul pina de Florii. Am spalat geamuri, perdele, usi, am dat cu var in toata casa, am pus gresie pe hol si in bucatarie, am dat comanda de mobila, am adunat hainele pe care nu le mai purtam pentru verisorii de la tara + borcanele goale pentru mama.

Privind prin casa, care in momentul de fata arata cit de cit ok, pot spune ca a meritat orice efort financiar sau fizic. Ar mai fi de schimbat, in dormitor, marginea de la parchet, de pus covoarele si de facut ordine prin frigider. Mai avem si niste carti care asteapta cuminti intr-o cutie sa le punem la loc. Astazi si miine asta vreau sa mai fac si gata. De acum, ce-o mai fi, dupa Saptamina Luminata: un termopan, o draperie, dressingul mult visat...

Acum la capitolul mincare, ce sa va spun? Nu e M. chiar asa de carnivor, dar ii lipsesc lactatele. Bea si 9 litri de lapte pe saptamina daca are, iar ca sa-i aiba, ne-am facut abonament. :) Abia asteapta sa-i vina din nou sticlele cu lapte si brizica cu smintina. In ziua de Pasti mi-a spus ca vrea sa manince lapte batut cu mamaliguta si pasca cu fidea, de care eu nu am auzit niciodata. :)

6 comentarii:

  1. Ma bucur ca sunteti inca pe picioare!!!!! Spunei lui M ca nu e singurul mai are confrati. Acum unde v-ati mutat in tara la tara????
    E prea mult lapte :) si nu e foarte sanatos precum se crede.
    Mai multe detalii in cartea Doinei Blaga. M-a uimit femeia aceasta cu cartea ei.
    Stii ce ai mai putea face de mancare? o salata mixta: cateva frunze salata verde, ceapa, cucuruz, 2,3 felii rosie, ulei masline.
    Brocoli si cartofi fierti pe abur o bunatate.
    Domnul sa va rasplateasca jertfa!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sintem in tara, dar stam la bloc. In acelasi apartament in care locuim de 3 ani. Visam la o casuta la tara, dar toate la timpul lor.

    Despre pasiunea lui M. pentru lapte, nu stiu ce sa spun. Cred ca maninca si pentru mine. Mie nu-mi plac brinza, smintina si nici preparatele care le contin, gen placinte cu brinza sau pasca... Dar el le devoreaza.

    I-am scris joi doamnei pe e-mail, iar vineri dimineata mi-a pus cartile la posta. Am comandat doua - una pentru mine si una pentru mama! Doamne, abia astept sa le citesc!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai muncit mult - noi am realizat mai puţine că a plouat mult!
    cu drag, îţi doresc o duminică plină de soare şi flori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la voi e mult de munca, mai ales ca stati la casa! Sa dea Domnul sa va odihniti saptamina asta!

      Ștergere
  4. Esti in tara????Si stai muuult?haide te rog trimitr-mi un mail cu adresa ta...te roooog :D Sti tu ca am pastrat eu un mos Craciun pentru tine? ;)Asteeeept :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dau, dau! O sa fie distractiv! Unde mai pui ca vine vara si eu urmeaza sa primesc mos craciuni! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...