Carti de colorat pentru relaxare

joi, 25 august 2016

Am primit de ziua mea o carte de colorat pentru adulti. Mi-am cumparat eu niste creioane colorate, am facut un ghiocel si o ramurica de copac si am ajuns la concluzia ca nu ma pasioneaza. :)

Am inteles ca dau dependenta si ca sint persoane care au terminat de colorat citeva carti bune. Nu pare sa fie, totusi, cazul meu.

Nu-mi aduc aminte sa-mi fi placut sa colorez nici cind eram mica. Iar in ziua in care m-am apucat sa colorez prima pagina din cartea primita, am cautat ceva modele pe internet. Imaginatie zero. :)

Ana coloreaza cu drag astfel de carti. Pe mine nu m-au prins.


8 comentarii:

  1. multumesc,scumpo! Pe mine inca ma mai tine,doar ca mai rarut ca nu prea mai am timp. Si chiar ma relaxeaza,sau o fi autosugestia :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te tine. Desi nu ma tenteaza o consider o activitate buna de relaxare pentru cei carora le place. Am vazut ca ai un penar serios cu o multime de culori.

      Ștergere
  2. Mă tentează, dar mă cunosc... M-aș plictisi repede. Mă bucur că ai revenit. Muuuuultă sănătate îți doresc, e bunul cel mai de preț.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-a tentat, dar nu mi-am cumparat. Tocmai pentru ca ma cunosc si eu foarte bine. As fi dat bani degeaba. Te imbratisez!

      Ștergere
  3. adevărat-nici nu am timp pentru aşa ceva dar cred că nici pe mine nu m-ar tenta aceste cărţi ! dacă tot aş avea puţin timp liber, mi-ar plăcea ca să realizez un desen spontan, imaginaţia mea ... cu drag, weekend cât mai plăcut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ceea ce ma priveste, nu-s deloc talentata la desen. Mi-ar fi placut sa exersez in copilarie, dar am ales cititul.

      Ștergere
  4. Nici mie nu-mi place. Colorez uneori prin cărțile băieților, dar atât. Mă bucur că scrii din nou!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...