Cadoul din cutia de pantofi

joi, 7 noiembrie 2013

Sursa
E prima data cind aud de aceasta initiativa si anul acesta vreau sa particip si eu! Am aflat de la Irina si deja am facut rost de o cutie de pantofi! Nu va scriu toata povestea campaniei! Dar va rog sa intrati pe dulcecasa ca sa aflati mai multe. Irina a scris asa frumos si detaliat.

 Ma gindesc sa cumpar lucrusoare pentru un copil micut de vreo 3-4 anisori! Abia astept sa ma duc la cumparaturi! L-am sunat si pe sotul meu si a acceptat imediat. Bineinteles ca a venit si el cu o conditie: sa fie fetita! Asa ca, draga noastra fetita, noi o sa-ti pregatim cu drag cutia! Promit sa va arat fiecare lucrusor cumparat in postarile viitoare!

 Puteti sustine si voi cauza cu un banner pe blog sau puteti scrie despre campanie. Bannere gasiti pe site-ul shoebox.ro, iar in masura posibilitatilor puteti pregati si o cutiuta.

Pentru cei din Iasi, cutiile trebuie sa ajunga aici:
 
IASI: Asociatia pentru Dezvoltarea Programelor Sociale (ADPS) Iasi, str. Paun nr.70, in incinta CSC Bucium. Pers. de contact: Madalina Belcescu (0741 090 309) si Ifrosie Laura (0743 752 498)

4 comentarii:

  1. Multumesc frumos de implicare si frumoasele cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag Valentin! Sint asa de fericita sa particip si eu! Doamne ajuta sa fim cit mai multi!

      Ștergere
  2. Fug sa citesc si eu mai multe.\Te pup si o zi frumoasa frumoasa sa ai draga mea.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...