...darurile pentru cei dragi

vineri, 8 noiembrie 2013

Sursa
...le cumpar din timp si le pastrez intr-o cutie. Stiu ca mai e mult pina la Craciun! Chiar si Mos Nicolae pare departe, dar imi place sa fiu pregatita.

Asa se face ca minunata mea cutie nu e niciodata goala! Mereu gasesc cite ceva care sa-mi placa, fie ca e la oferta, fie ca am un banut in plus pe care pot sa-l cheltui pentru a cumpara ceva pentru ziua cuiva.

Ideea mi-a venit acum vreo doi ani cind, in loc sa arunc o cutie cu care nu aveam ce face, am transformat-o in cutie pentru viitoarele cadouri pentru cei dragi.

Acum e plina cu cadouase pentru niste copilasi. Are tricouri, jucarii, dvd-uri cu desene animate, carti de colorat si culori, periute de dinti comice. Pe toate le-am luat cind am prins cite o oferta si le-am pus sa fie acolo. O sa rideti, dar i-am cumparat chiar si mamei cadou de Mos Nicolae. :D

Si tot in cutia magica am pus hainute pentru o fetita nou-nascuta. Stiam ca vine pe lume de citeva luni bune. Stiam ca trebuie sa mergem si la botez si pentru ca nu vreau sa ma prezint cu mina goala, i-am cumparat citeva body-uri colorate si dragute, bluzite, pantalonasi, costum de baie miiiiiiic si adorabil si o iconita cu Maica Domunului - pe fetita o cheama Maria. Botezul e acum duminica, iar eu sint tare fericita ca le am pe toate si nu trebuie sa alerg prin magazine.

La fel de linistita sint cind se apropie orice alt eveniment de care stiu din timp - aniversari, nunti, botezuri, sarbatori, etc. Nu alerg prin magazine in preajma Craciunului cind magazinele sint supra-aglomerate si nici nu sint dezamagita ca nu mai gasesc ceea ce caut. Din timp le caut si le pregatesc pe toate. Si nici bugetul nu sufera prea mult.

12 comentarii:

  1. Si eu am o cutie identica:)). De ex in ian-feb cumpar de la Accesorise unde preturile sunt piperate acum fulare, manusi la 18-25lei (care in mod normal sun 74-93 lebucata), sau la hainute la copii, numar lunile pana la Craciunul viitor, ziua micutului si ii iau. Carti la fel iau multe, sau cosmetice la promotii si apoi chiar daca nu am multi bani pe moment, am ce sa ofer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ador strategia asta si imi place sa vad cum se umple cutia. Cind se apropie evenimentul le impachetez frumos si le dau cu drag! E mai greu cu banutii in perioada sarbatorilor, de aceea le iau si eu din timp! :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Da Maria! Stai sa vezi ce frumos isi asteapta rindul sa ajunga la copii! :))
      Si pina ajung la ei le tot scot si le tot analizez si le pun iar la loc si tot asa! Am treaba, nu gluma! :))

      Ștergere
  3. Bună Amedeya!
    Interesantă ideea ta!
    Un weekend frumos îți doresc!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uneori cumpar si eu cadouri din timp, dar asa de organizata ca tine nu-s. Poate ma ambitionez si incep sa caut lucrusoare pentru sarbatori ... ce bine-ar fi :) Multumesc pentru idee !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa incerci! Atunci e aglomerat si cheltuieli multe! Si nici nu vrem sa uitam pe cineva! Si timp putin! :)

      Ștergere
    2. Inca nu am ajuns sa cumpar daruri, dar chiar azi am achizitionat de la un targ handmade cateva ornamente pentru brad facute din hartie dantelata. Imi plac pentru ca par vintage!
      Pentru familie sper sa am timp in week-end-uri!
      Sa ai un wee linistit!

      Ștergere
    3. Frumos! Timp pentru cadouri mai este! Nici nu au aparut toate produsele cu specific prin magazine. Noi am zis sa nu mai cumparam nimic pentru brad. Sotul meu aproape ca nu ma lasa sa ma uit la decoratiuni. In doua ierni ne-am luat tot ce ar trebui, dar mie tot imi fug ochii! Week-end minunat iti doresc si eu!

      Ștergere
  5. :) şi eu fac la fel, mai puţin cosmetice.
    Soţul meu se uită uneori strâmb spre mine :) dar, a ajuns să recunoască faptul că-l salvez de fiecare dată :)
    Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti mai zic de al meu care ride si-mi zice ca adun ca un hirciog! :)
      Dar mie-mi place si ma bucur ca sint mereu pregatita!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...