Jurnalul unei Femei simple - 5

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Pentru astazi (data/hora)... 16.11.2013, 11:18

Afara ...merge de o plimbare!

Mă gândesc ... sa fac cumva si sa petrec cit mai mult timp cu M. Chiar simt nevoia sa-i dau mai multa atentie si sa fiu mai implicata in activitatile lui. Week-endul acesta vreau sa fie unul mai aparte.


Din locurile de unde invatam ... saptamina aceasta din experienta si povestile celor din jurul meu.

Sunt recunoscătoare pentru ... vestile bune pe care le-am primit saptamina asta, dar si pentru ideile care mi-au venit! Va povestesc...

Din bucătărie ... cartofi prajiti si salata de rosii. O sa mai fie si altele. Acus ma apuc de gatit!

Cu ce sunt imbracata ... de casa: niste pantaloni si un tricou dungat!

Citesc ... ar trebui. M-a dat peste cap curatenia, programul incarcat de la serviciu, timpul scurt si nu am mai pus mina pe o carte de eva timp. Ma gindesc sa recuperez in perioada ce urmeaza, pe care mi-o doresc a fi una cit se poate de linistita.

Ceea ce astept (sper) ... sa mai adun ceva banuti, ca sa putem cumpara ce ne lipseste - gresia de pe hol, un termopan la unul din balcoane, mobila de bucatarie.

Ce mai mesteresc ... de necrezut, dar o sa incep ceva. L-am implicat si pe sotul meu, caruia i-a placut mult ideea!

Ascult ... o piesa cintata de o fetita de la NextStar! Luana Prodea - Of, inimioara!

În casa ... nu e momentul potrivit sa-mi bata cineva la usa! Am rascolit o debara, am intrat si in niste dulapuri. E un pic anevoios procesul. Le tot mut de colo-colo. Ne lipseste mobila de bucatarie si sigur nu putem sa ne-o permitem prea curind. 

Unul dintre lucrurile mele preferate ... o anume pereche de papuci de casa! Nu-mi pot sa stau in casa fara ei! Vi-i arat!

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... sa ajung duminica pe la catedrala mitropolitana!
 
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc 

Asa mi-o imaginez eu pe fetita Ancutei cu Shuba
 Taniusa ne gazduieste jurnalele! Fiti indiscrete si faceti-i o vizita!

14 comentarii:

  1. Ei nu sunt inca atat de apropiati, dar cand vine acasa spune: mergem la pisica, mergem la pisica :)). Poza asta si inca una cu o pisica care juca sah cu un baietel m-au convins ca pisica de asta trebuie sa am :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ajutorul Domnului, toate le veti face pe rand, mobila de bucatarie este foarte utila, dar...ai timp sa afli exact ce iti place, cum, ce ar fi util pentru tine (eu o am aproape neagra cu blat portocaliu - acum nici nu mi-ar trece prin cap sa-mi fac asa - sigur ar fi totul alb). Pune plan sa o faci pana de Paste:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, deadline-ul e unul potrivit! De multe ori m-am confruntat cu termenele - le puneam cam scurte si mereu eram dezamagita. Si chiar ca trebuie sa ne gindim bine: bucataria noastra nu e una imensa, dar nici nu vreau sa fie prea incarcata! :)

      Ștergere
  3. Sa va ajute Dumnezeu sa va mobilati casuta dupa placul inimii!
    Momentele petrecute acasa, in familie raman "tonicele" cele mai intaritoare, deci merita orice efort! E cu ecou pe toata viata!
    Un week-end linistit draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne-ajuta zic si eu! E minunat cum ai spus - cu eforturile si realizarile noastre ne hranim! Si apreciem mult mai mult cind obtinem cu greu ceva!

      Ștergere
  4. E obositor uneori, simt şi eu asta, dar,la sfârşit.... :)
    Spor în toate! Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La sfirsit o sa ma bucur pe deplin si o sa spun ca a meritat orice asteptare! Mereu mi se intimpla asa! :)

      Ștergere
  5. Din diverse motive am stat cam vreo 8 ani fara mobila in bucatarie. Ma refer la dulapuri (pentru ca aveam frigider, aragaz, masa si scaune, deci era minimal mobilata). Nu era auster pentru ca aveam (si am :D ) diverse decoratiuni pe pereti + magneti dragalasi pe frigider.
    In text ai spus ca "ai rascolit o debara", asta inseamna ca mai ai inca una?
    Daca da, una din ele o poti amenaja cu minima investitie pentru a-ti pastra toate cele din bucatarie.
    Asa ne-am descurcat noi si chiar foarte bine.
    Am o singura camara care are cu putin peste 1 metru patrat. In spate am patru rafturi lungi de lemn, ramase de la vechiul proprietar, si acolo imi tineam eu farfuriile, cratitele, oalele etc. Iar pe partile laterale imi tineam borcanele cu diverse dulceturi si conserve + faina, zahar ... din astea, precum si niste cutii mari de plastic cu diverse lucruri de-ale sotului. Acum e reorganizata camara pentru ca am dulapuri in bucatarie, dar vroiam sa-ti scriu ca sa nu-ti faci inima rea ca nu ai momentan mobila. Trebuie sa te gandesti cum sa organizezi lucrurile din casa si sigur vei gasi un coltisor in care sa pastrezi toate obiectele ce tin de bucatarie pana va veni momentul sa cumparati mobila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot zic ca e greu sa mentin ordinea pentru ca-mi lipsesc dulapurile de bucatarie, dar sigur nu-i deloc asa. Si cind o sa am dulapuri, tot asa o sa ma pling. Si noi avem masa, scaune, frigider, masina de spalat haine (nu a fost loc sa o punem in alta parte) - nu pare gol, dar parca vrem mobila. Asta pentru ca bucataria e unita cu holul si cind intri in casa dai cu ochii de ea. Aragazul si chiuveta sint in balcon (asa erau cind ne-am mutat). Respectivul balcon e destul de mare (tot acolo e si centrala) si ar putea la rindul lui sa fi mobilat. Momentan avem rafturi in el si acolo am depozitat farfurii, alimente, electrocasnice. Nu are aspect de depozit si chiar mi-e dar sa fac mincare acolo.

      Debaraua de care vorbeam (la fel de "mare" ca a ta) are in ea haine, geamantane, scule - asezate frumos (de simbata incoace stau frumos) pe rafturi. A mai fost una, dar au demolat-o fostii proprietari.

      Tot ca imi doresc e sa invat sa ma bucur de ceea ce am si, asa cum ai spus, sa nu-mi mai fac inima rea ca nu am una sau alta. Am de munca cu mine la capitolul asta! :)

      Ștergere
  6. Doamne ajuta la cit mai multe vesti bune si sa va ajute si cu restul ce aveti nevoie pentru casuta voastra calda si frumoasa. Ma bucur mult sa te citesc, Un inceput de saptamina cu multe bucurii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Taniuso! Vestile astea bune si realizarile noastre ne incarca si ne dau energie pentru pentru alte si alte zile in care simtim ca nu mai putem! :)

      Ștergere
  7. Incet, incet o sa le faceti pe toate. Si-apoi, e asa de placut sa faci planuri :) O saptamana frumoasa Amedeya !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incet ca sa ne putem bucura de fiecare lucru in parte. Poate daca le-am cumpara pe toate odata bucuria nu ar mai fi aceeasi! :) Si da, chiar e minunat sa faci planuri!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...