Gata bradul... si curatenia...

marți, 10 decembrie 2013

Sa nu-mi spuneti ca-i prea devreme... va garantez ca-s cea mai "intirziata"! Nici sa nu ma certati ca am un bradut din plastic pentru ca asta e tot ce am gasit aici. :)

Mi-am propus saptamina trecuta sa cumpar bradut, fie el si cel mai mic si numai ce vad unul intr-un mall. Pun mina pe el si intreb din vinzator in vinzator cit costa pentru ca nu avea pret si ma rugam sa nu-mi spuna ca nu e de vinzare.

Dupa vreo zece minute de asteptat apare cineva si-mi spune pretul - cam 20 de lei. Dar pentru ca e decembrie - 50% reducere. He, he! 10 lei - nu-i rau deloc! Are 30 de cm.

Acuma ce pun in el? Da-i si cauta cele mai mici globulete. Voiam sa pun niste boamboane, dar erau uriase. Daca cumparam un set de 3 imi darimau bradul. :) Am gasit un setulet de globulete cu tot cu virf de brad si l-am si luat. Inca ma mai gindesc daca sa-i pun instalatie! Acasa il faceam in ajun si era unul mare. Tata si fratele erau ajutoarele mele. Aici, l-am aranjat repede.

Nu mai e mult pina la Craciun. Curatenia e gata, am sa mai mai insist prin baie si pe la bucatarie, dar mare lucru nu mai am de facut! Uf... geamurile. Asta mai era.


Saptamina ce vine am sa cumpar citeva cadouase pentru cei dragi si am sa caut niste colinde dragute sa le pun pe fundal. Alte decoratiuni pentru casa nu am, nici nu as vrea sa mai pun; lasa asa simplu. Poate doar o luminare!

13 comentarii:

  1. Dar ce ordonat este totul la tine acasa! Sclipeste tot! Bradutul e tareee simpatic :). O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, asa e cind ai putine lucruri! E mai curat si esti mai linistit!
      E micut bradutul meu, dar e "cute"... Sa vezi ce de cadouri o sa primesc sub el! Pe masura! :)

      Ștergere
  2. Amedeya, eu sunt si mai intarziata :)) nu am facut nimic nici curatenia, nici bradul, nu am cumparat nici cadouri, nu am facut nimic. Deocamdata ascult colinde din greu asta e tot ce fac in prezent. :))
    Bradutul e unul gingas si da, cred ca merge o lumanare ca decor. :)
    Fain!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fug dupa luminare! Macar atmosfera de Craciun, daca nu zapada si ger! De asta l-am si pus pe bradut pe aerul conditionat! Sa simta si el frig, cumva!

      Ștergere
  3. Hei, dar ai mobila noua in bucatarie! ;;)
    S-o stapanesti sanatoasa!
    Da, eu as zice sa pui si instalatie la bradut, e frumos cand inchideti lumina si clipocesc luminitele in intuneric. ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nop! Aici am mobila de bucatarie, acasa la mine nu am si acolo intentionez sa cumpar. :) Mai e pina atunci!

      Ștergere
    2. Asta-i casa mea de imprumut sau locuinta de serviciu, sa-i zicem... dotata cu tot ce-i trebuie. Cit sint aici ma bucur de tot ceea ce am, cind ma gindesc la casa mea din Ro... atunci constat cite-i lipsesc. Am mobila in plan - poate pina la vara e gata!

      Ștergere
    3. Amedeya, nu stiam ca esti plecata, nu mi-am dat seama din text, am crezut ca e casa ta. Fii linistita in rest, toate se vor face pe rand, important e ca ai un loc al tau.
      Sa te intorci cu bine!


      Ștergere
  4. Neaparat o lumanare, chiar mai multe :) Si un bol cu portocale decorate cu cuisoare. Foarte dragut e bradutul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata, luminare sa fie! :) Daca trebuie, pornesc in cautarea ei... Si eu imi doresc una, sa arda frumos linga bradut... Mirosul portocalelor nu e acelasi aici cu cel de acasa. Acolo gerul si atmosfera de Craciun te fac sa simti altfel sarbatorile - vin fiert cu condimente, ceai de coaja de portocala, sorici, bomboane de pom. Aici la 30 de grade, numai sa aprinzi luminarea nu mai lipseste... :) Dam am s-o fac, de dragul sarbatorilor de acasa!

      Ștergere
  5. Arata absolut minunat micul bradut...Imi place teribil de mult.Si curatenia aproape ai terminat-o..pai esti harnicuta foc foc foc.O seara minunata iti doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E dragut bradutul meu! Acum sa vad cite cadouri aterizeaza sub el. Parca vad ca or sa fie direct proportionale cu dimensiunea bradului! :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...