Jurnalul unei Femei simple - 7

vineri, 13 decembrie 2013

Pentru astazi (data/hora)... 13 decembrie 2013, 11.04

Afara ... e tare cald, diminneata am crezut ca nu mai ajung la serviciu! Ma topeam pe drum. Bine ca la munca avem aer conditionat, altfel as lesina printre atitea computere care dau mai multa caldura decit sa functioneze cum trebuie!

Mă gândesc ... ca in Romania ninge acum asa frumos si totul e alb unde iti arunci privirea. Si trebuie sa fie si un frig teribil care sa te trimita in casa, sa bei un ceai de portocale sau un vin fiert cu scortisoara si cuisoare.

Din locurile de unde invatam ... la fiecare pas si de la fiecare om pe care il intilnim, avem ceva de invatat. Depinde doar de noi daca vrem sa acceptam si sa punem in practica. Traiesc printre oameni care nu stiu ce inseamna sa fii stresat! I-am intrebat cum de se poate una ca asta si mi-au raspuns ca e ceva acolo in cultura lor care nu ii lasa sa fie suparati mai mult de citeva minute. Si au si ei destule probleme: lipsa banilor, a unei locuinte proprii, dorm pe jos, sint bolnavi, unii au case de carton, dar bucuria lor pentru fiecare zi e unica! Trebuie sa invat din asta!

Sunt recunoscătoare pentru ... sansa pe care o am sa calatoresc. Anul acesta sint pentru a doua oara aici si ma bucur ca voi sta o perioada lunga.

Din bucătărie ... salata de rosii, fructe, biscuiti si supa.

Cu ce sunt imbracata ...subtirel, sint la serviciu acum - fusta, camasa.

Citesc ... Hang it there! O carte cumparata de aici!

Ceea ce astept (sper) ... sa termin week-endul acesta un proiect inceput de ceva timp la serviciu. Se aproprie due-date-ul si trebuie sa ma grabesc. La serviciu nu am timp, asa ca mi-am luat de lucru acasa. Sper nu am nevoie de doua zile pentru asta, ca se duce de ripa tot week-endul meu!

Ce mai mesteresc ... ha, ha! Va arat acus! Am gasit ceva!

Ascult ... zgomotul produs de tastauri. Aici lumea are treaba! :)

În casa ... am lasat-o in curatenie! Nu vreau sa imi petrec week-endul facind menaj!

Unul dintre lucrurile mele preferate ... canitele! O sa-i fac o poza ultimei cani pe care mi-am cuparat-o!

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... mi-am cumparat costum de baie! Cind am plecat din tara nu stiam ca o sa am piscina la parter si gratis pe deasupra! Asa ca am de gind sa o folosesc!
 
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc 

google
 Taniusa ne gazduieste jurnalele! Fiti indiscrete si faceti-i o vizita!

8 comentarii:

  1. Mi-a placut la nebunie pasajul "Din locurile de unde invatam ..." taaare as mai vrea sa fiu si eu in locul respectiv.... tare-tare ! aici (Ro) e parca tocmai inversul . Si e tare apasator....
    Te-am gasit pe blogul lui Catrinel ( Soricel) ...si ma bucur ! :)
    O zi frumoasa si un week-end asa cum ti-l doresti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi doresc sa scriu mai multe despre asta instr-o zi, povestile lor chiar sint impresionante, dar inima lor e mare. Cred ca Dumnezeu a pus in sufletul lor uitarea... ori bunatatea lor ii face sa treaca mai usor prin viata. Multumesc ca ai trecut pe la mine! Week-end de poveste iti doresc si eu! :)

      Ștergere
  2. La Bucuresti nu ninge inca...:) Si eu astept ca un copil zapada! Calatorind te imbogatesti sufleteste, oamenii diferiti pe care ii intalnesti lasa fiecare ceva in sufletul tau, ca o marca...E mare lucru sa mergi prin lume cu inima deschisa la nou.
    Week-end placut draga Amedeya!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cite ar avea ei sa ne spuna - oamenii noi!!! Dar noi sintem uneori incapatinati si avem impresia ca putem invata doar de la americani.

      Draga mea Ingrid, sper sa ninga cit mai repede ca sa te poti bucura de prima zapada. Si sper sa nu stai toata ziua cu matura pe terasa! :)

      Ștergere
  3. Ce mult mi ar placea sa stim si noi sa nu ne mai stresam atat de tare! Sa fim mai senini, mai zambitori, mai putin gri...Si ciudat este ca la 20 ani ieseam in evidenta dintre oamenii cu capete plecate ca un papagal, acum insa fac parte din peisaj... Sper ca macar o zi sa ai timp de piscina si de colindat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata cu supararea si monotonia la tine! Sa vezi cita veselie si galagie o sa fie in casuta ta de acum. Nu o sa ai timp nici sa respiri! :)

      Am timp de piscina in fiecare zi, doar ca sint eu cam lenesa sa ma trezesc dimineata!

      Ștergere
  4. Amedeya, daca nu-i un secret, unde traiesti acum ? Am inteles, ca e tare cald la tine si Craciunul e nitel atipic din cauza asta :)
    Sa ne impartasesti cum reusesc localnicii sa se tina departe de stress, e grozav, ca poti invata de la ei. Mi-a placut mult camelia inzapezita, ai facut o alegere foarte potrivita. Seara frumoasa si duminica perfecta !
    PS - Nu cumva, sa ratezi o dimineata langa piscina :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locuiesc in Manila - Filipine! Lucrez intr-o multinationala si am fost detasata aici! Nu e prima data cind vin in tarisoara asta, dar e prima data cind ma prinde Craciunul aici! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...