TO DO - saptamina aceasta

luni, 23 decembrie 2013

Doua zile pina la Craciun! Astazi este ultima mea zi de munca la birou!

O sa muncesc pina pe 1 ianuarie de acasa. Mi-am propus ca ziua de Craciun sa fie una sfinta si sa nu deschid calculatorul decit pentru a asculta colinde sau a trimite e-mail-uri ori ca sa vorbesc cu familia.

Ce-ar mai fi de facut? Mi-am propus ca pina miine la ora 16.00 sa fie totul gata prin casa si pe afara: curatenie, meniu, cumparaturi, proiecte incepute si neterminate, etc. Nu ar fi rau sa fac si un bilant al anului care tocmai se incheie, cu realizarile si bucuriile de care am avut parte. 

1. Curatenie: ultimele retusuri - doar asa cit sa ma imprietenesc putin cu matura si mopul. In rest e curatel; am avut grija sa pastrez ca sa nu ma ostenesc prea tare in aceasta perioada.

2. Meniul de Craciun: am zis ca nu gatesc, dar am renuntat la idee. O sa fac ceva.

3. Azi caut si o luminare parfumata sa o pun sa arda linga bradut in ajunul Craciunului.

4. Miine, in ajun imi doresc sa raspund la provocarea lansata de Ingrid aici. Chiar imi pare tare rau ca nu am cusut ceva cu motive romanesti, dar Ingrid a spus ca ma primeste doar cu traditiile din zona mea. O sa scriu miine despre cum petrecem noi Craciunul in familie.

5. Imediat dupa Craciun o sa va spun cum e aici. Cam ce e traditional de mincare si ce face lumea in zilele de Craciun. Mi-au spus ca nu e nimic inchis, ma refer la magazine, si ca o sa fie veselie mare. Chiar sint curioasa!

6. A doua zi de Craciun mi s-a promis o excursie in imprejurimi. Nu-mi ramine decit sa golesc cardul si sa incarc acumulatorii!

4 comentarii:

  1. Sa ai un Craciun minunat, draga mea! Curand o sa raman fara internet..plec pe meleaguri natale, parinti, bunici... asa ca vroiam sa iti spun de pe acum "Un Craciun frumos si fericit" si sa ne "revedem" voioase in curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si te imbratisez cu drag! O sa-mi fie tare dor de tine! Sa te intorci repede! :) Craciun fericit!

      Ștergere
  2. ganduri de jurnal, super liniste pe pagina ta... :)
    Craciun cu bucurie si binecuvantari in suflete sa aveti aceste sarbatori!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Corina! Chiar ma simt linistita! Sper sa am parte de un Craciun asa cum mi l-ai dorit!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...