Ce am primit de ziua mea!

luni, 16 iunie 2014

M-am nascut la 15.45 intr-o zi calduroasa de vara. Mama spune ca am fost un copil tare bun si cuminte: dormeam, mincam si in rest eram linistita. La un an mi-am facut frumos ziua cu tort, cadouri si o sedinta foto. De atunci insa, nu mi-am mai serbat-o niciodata. Doar citiva prieteni apropiati ma mai sunau sau imi cumparau cite ceva.

Anul acesta, nu stiu ce s-a intimplat, ca am primit o multime de cadouri!!! Si tort!

O gentuta de la Ingrid

Primul dintre cadouase fix la ora 9 dimineata, cind ma suna curierul. Cobor nerabdatoare in fata firmei si primesc de la curier un pachet bulions mare si galben. Il asteptam de la Ingrid, dar nu credeam ca o sa ajunga chiar de ziua mea!!! 

Acuma citeva saptamini a postat Ingrid doua gentute, lucrate chiar de ea: una alba si una neagra. Cea neagra mi-a placut atit de mult incit m-am gindit sa mi-o fac cadou de ziua mea!!! A ajuns exact cind a trebuit, frumos ambalata si insotita de o felicitare plina de ginduri bune! Multumesc Ingrid! O sa va povestesc intr-o postare separata cit de minunata e gentuta si cum de a ajuns la mine asa de repede!
Set de bijuterii de la colegi

Noi avem un obicei frumos la firma: stringem banuti cind avem sarbatoriti si le cumparam cite ceva. Eu am dus prajituri, saleuri si sucuri, iar ei mi-au cumparat un set de bijuterii tare dragut. M-am bucurat mult si abia astept sa-l port la nuntile si botezurile ce vor urma.


Rasfatata de Ghemulet!!!

Seara ajung acasa si deschid cutia postala plina de reviste. Sub toate promotiile statea timid un aviz de primire a unui colet. Urc repede, imi las bagajele si ma duc la posta sa-mi iau in primire cadoul numarul 3. O cutie dragalasa cu un scris mititel si ordonat. O deschid cu nerabdare si parca era cutia magica: din ea tot ieseau si ieseau. Mai stiti voi setul capsunos postat de Ghemulet imediat dupa Pasti? Aflati ca e la mine acasa!!! Si capsuna si coasterul si boldurile capsunica! Toate, toate!

Cel mai tare m-am amuzat cind l-am vazut pe dizzy Mos Craciun!! Eram in Manila, cind scria Ghemulet despre ei si mi-au placut atit de mult, incit mi-a pastrat si mie unul si mi l-a trimis in miez de vara!
 
M-am bucurat mult cind am deschis si cutia sub forma de inimioara si am gasit in ea un sapun cu aroma de lavanda! E aroma mea preferata! Am lasat cutia intre-deschisa si l-am pus in baie.

Trebuie sa recunosc ca acolo era si o ciocolata, dar a disparut ca prin minune pe drumul dinstre posta spre casa! Asa ca nu mai apare in poze!!! A fost taaare buna! Multumesc Ghemulet!


Hipo de la M.

M. a aparut si el mai pe seara. Era atit de tirziu incit nu a mai gasit decit niste hipopotami pentru mine. Cind i-am vazut, 4 la numar, mititei si grasunei, nu am putut sa-mi spun decit: "Sper sa nu ma fac cit hipopotamii!". Apoi m-am pus pe mincat. Sint dulciurile mele preferate. De la Kinder imi plac toate, toate!
 


Carti in dar de la o buna prietena

Lucram impreuna si mai mereu venea cu ceva bun la munca si o refuzam pe motiv ca era post. Si uite asa ea a tinut minte si mi-a cumparat o carte cu mincare si preparate de post. A fost tare funny cind mi-a dat si carticica albastra cu retete pentru bolnavii de gripa. Ei ii povesteam toata ziua ca M. al meu e bolnav de nu mai poate si s-a gindit sa-mi vina in ajutor. Am inceput sa ridem amindoua. Abia astept sa gatesc din toate, mai ales din cea cu dulciuri de casa. Am citit ca a fost o carte premiata si apreciata.


Cuptor cu microune, tort si flori

Asta post spune ca a fost cireasa de pe tort! Doua fete, cu rate si greutati, una cu nunta anul acesta, una cu destule griji pe cap, s-au gindit ele amindoua sa le lase pe toate la o parte si sa-mi faca ziua mai frumoasa. Au aparut la 12 noaptea la usa si cind am deschis-o, cu ochii lipiti de somn, vad tortul si cutia uriasa de la cadou. Mi-au adus si tort si flori si un cuptor cu microunde. Am ramas fara cuvinte si am adormit tare greu tot gindindu-ma la fete. Dragele de ele. Chiar m-au bucurat!


Inca ma minunez de toate cite le-am primit. Ma uit prin casa si parca nu pot sa cred ca toate acestea mi s-au intimplat mie!


14 comentarii:

  1. La multi ani cu sanatate! Sa te bucuri asa in fiecarezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Doamne ajuta sa fie fiecare zi una fericita!

      Ștergere
  2. Minunat Amedeya...m-ai emotionat si pe mine. Am simtit si eu sentimentele din fiecare dar...
    Eu iti doresc sanatate, bucurie si mantuire ca-i mai buna decat toate!!!!!!!!!!! :)
    O zi frumoasa sa ai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-au bucurat asa de tare!! M-am simtit ca un copil! Multumesc pentru vorbele frumoase! Doamne ajuta sa ne mintuim cu totii! :)

      Ștergere
  3. Cred ca ai avut o zi foarte frumoasa, cu asa surprize :) . Iar surpriza prietenelor tale, minunata! cum doar prietenii adevarati pot face. Sa ai parte numai de bucurii, draga mea!
    PS: ce frumos este colajul cu gentuta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ingrid!!! Gentuta e absolut minunata! Si stii ce mi-a trecut fix acum prin minte? E a doua coincidenta care ni se intimpla (pe linga cea cu cartea din saptamina mare); acum, eu am vrut gentuta de ziua mea si fix atunci a ajuns!

      Ștergere
  4. Ma ierti? La multi ani iti zic acum... abia acum... :( Iarta-ma!
    Iti duc lipsa pe blogulet... Nu ai mai venit si comentariile tale cu umor imi lipsesc caci de fiecare data ma faceai sa zambesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, draguta mea!! Sa vezi tu cu ce o sa vin eu acush la tine!! Sper ca nu ai uitat ca ai de onorat comenzi shoricesti, daca apare vreun bebe la orizont! :) Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  5. La multi ani, Amedeya! :*
    E tare fain cand de ziua ta primesti un val neasteptat de dovezi de prietenie si dragoste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Maria! Asa mult m-am bucurat! Inca imi sta gindul la acea zi! :* :* :*

      Ștergere
  6. Scumpa mea te imbratisez asa...cu un mare drag si ma bucur ca a ajuns la tine darul meu..ca esti bucuroasa ca ai primitat atatea daruri ,ca esti iubita si iubesti...te imbratisez cu muuult drag si ma bucur tare mult ca te-am putut surprinde.Te puuup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inseamna ca te iubesc si te apreciaza multi oameni si asta-i cel mai important :) Chiar daca vine cu mare intarziere, o sa primesti macar un ' La multi ani ! " si de la mine. Cele mai bune ganduri pentru tine, Amedeya !

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani cu intarziere!
    Si mie mi-ai transmis emotia aniversarii tale - f. frumoase cadourile. Sa te bucuri de ele dar si de prietene.

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, multa sanatate si multe bucurii si din partea mea!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...