Jurnalul unei Femei simple - 24

duminică, 22 martie 2015

Pentru astazi (data/hora)... 22 martie, 12.51

Afara ... e soare si e frumos. Privita de pe geam, atmosfera de afara imbie la plimbare. Nu stiu insa cit e de cald. Astept sa vina M. de la biserica, sa mincam si sa iesim un pic.

Ieri... am hoinarit prin oras. Iar spre seara, am facut ceva de mincare si am stat in povesti cu sotul meu. Inainte de somn, am citit amindoi citeva pagini din cartile noastre de engleza. Eu citesc povestiri de Charles Dickens, iar el Heidi. Vrem sa ne imbunatatim vocabularul si ne-am gindit sa ne punem pe citit.

Azi... o sa mergem la biserica unde slujeste duhovnicul nostru ca sa intrebam cind il putem gasi. Saptamina viitoare vrem sa mergem la spovedit.

Mă gândesc... sa pun casa la punct pina de Florii: sa spal perdelele si geamurile si sa pun in ordine debaraua. De cind a inceput postul, am luat cite un dulap la verificat (cu medicamente, haine, lenjerie, umerase, etc.) si am "decluterrizat" fara mila. Am fost surprinsa sa vad cite nimicuri s-au adunat in 3 ani de locuit impreuna.

Sunt recunoscătoare pentru... lucurile care imi fac viata mai usoara: masina de piine, cafetiera la care fac si ceai, robotul de bucatarie, masinuta de inghetata.

Din bucătărie... supa de legume, masline, compot si tocana.

Ce mai mesteresc... fularasul e in lucru si am inceput si o vestuta. Le-am abandonat un pic pentru ca au intervenit altele. Seara prefer sa citesc si sa povestim.

Citesc ... nuvele de Charles Dickens in limba engleza. Iar la capitolul lecturi duhovnicesti - "Familia ortodoxa" pe anul 2012. Mi-am cumparat-o de la un tirg de carte din Iasi.

Ceea ce astept (sper)... sa ma organizez mai bine in viata si la serviciu. Sa gasesc acel echilibru care sa ma ajute sa impact munca cu viata de familie fara sa ma simt epuizata.

Ascult ... muzica clasica pe youtube.

În casa ...
e caldut si bine. Sint singura si imi tot arunc ochii prin toate colturile, iar mintea imi fuge la tot felul de idei de a reamenaja spatiul.

Unul dintre lucrurile mele preferate ...
ananasul proaspat.

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii... lectura, plimbare si odihna. 

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:


ma batea gindul sa-mi fac unhiile...
 Taniusa ne gazduieste jurnalele! Fiti indiscrete si faceti-i o vizita! 

4 comentarii:

  1. Ce drăguţe sunt unghiuţele, cred că mi-ar place şi mie să port aşa ceva :), de obicei folosesc lac incolor.
    O primăvară frumoasă şi spor la lecturi în engleză!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut mult! Multumesc! Cartea mea de engleza pare infinita... are vreo 1.500 de pagini, dar eu nu ma las!

      Ștergere
  2. Si eu mi-am facut unghiile vineri -oja semipermanenta- exact asa ca forma doar ca sunt un gri bej. N-am mai fost de un an cel putin sa mi le fac, arata frumos:), sper sa tina foarte mult. Nu par false, nus unt grosolane, dar am mainile mai ingrijite;) Data viitoare mi le fac un portocaliu ceva:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dragut! Nici eu nu mi-am mai facut unghiile de la nunta! :))) Din 2011. Imi plac cele scurtute si "cute", exact asa cum spui tu: sa para ingrijite, nu sa iasa in evidenta! Poate ma incumet sa indraznesc si eu la ceva mai colorat!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...