Fotografia preferata din 2015

miercuri, 6 ianuarie 2016

chip de inger
e aceasta, facuta vara trecuta la biserica din cartier. Cautam un loc mai linistit pentru a asculta slujba si m-am dus intr-un colt din spate. Acolo am vazut incercarea pictorului de a potrivi culorile inainte a incepe lucrarea in biserica. 
 
Nu m-au suprins nici cromatica, nici formele geometrice si nici macar faptul ca intr-un colt cineva a aruncat citeva culori... Ce nu ma asteptam sa vad e chipul ingerului din coltul din stinga.

Ideea cu fotografia prefarata din 2015 am vazut-o la Ramona. Si in incercarea de a cauta macar una, am realizat ca anul ce a trecut a fost sarac in fotografii; in ciuda faptului ca mi-am cumparat telefon cu camera mai performanta. Nu stiu cum, dar in anii trecuti, se terminau bateriile unui amarit de aparat foto si eu tot nu terminam de fotografiat. Stateam cu cite doua rinduri de acumulatori la incarcat si tot nu-mi ajungeau. 

Si prin folderele cu poze e haos. De mult nu le-am mai pus in ordine si ar trebui sa ma ocup si de asta intr-o simbata. Ma gindesca sa pindesc si vreo oferta pe la Carrefour ca sa mai scot o parte dintre ele si pe hirtie. Uneori mi se face dor sa ma mai uit la locurile prin care am fost.

11 comentarii:

  1. eu am un aparat de poze ieftin, care de vreo 2 ori a facut nazuri :).
    Incerc sa il folosesc cat mai putin, pana la urma amintirile le port in suflet. Poza care ai pus-o reprezinta o imagine ce e de dus in suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sint genul de persoana careia ii place sa faca multe poze. Din tarile din care m-am intors nu mi-am cumparat suveniruri, dar am preferat sa fac multe poze. Asa-mi place sa ma uit la ele din cind in cind.

      Ștergere
  2. Multumesc draga mea, sincer asa bine imi face sa caut la sfarsit de an poza preferata...sa iau totul la puricat si sa zambesc...zambim mult cand privim pozele. Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu fac la fel. Ma uit cu drag la pozele facute peste ani si-mi amintesc de locurile prin care am trecut sau de persoanele pe care le-am intilnit! :)

      Ștergere
  3. Fotografiile de genul asta aduc pace si liniste.Eu nu prea sunt cu fotografiile, am si aparat performant si telefon bun, dar de multe ori uit sa fac.An nou fericit! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faci neaparat! E asa frumos sa te uiti peste ele. Eu uneori seara, cind stau in pat, inainte sa adorm mai arunc un ochi la pozele facute cu telefonul peste zi ori la cele salvate de pe net.

      Ștergere
  4. foarte interesantă fotografie - felicitări !
    în afară de faptul că avea talent în a picta, avea şi ceva deosebit în suflet ! cred că era îngerul ce-l ocrotea în activitatea lui !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Si tu mi-ai adus aminte de ingerasul meul. Cel care imi poarte mie de grija si de care uit mai mereu...

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Dar ce nu fac? :))
      Ma impart intre munca si casa, plimbari prin oras, citit bloguri... Incerc sa ma organizez si sa ma bucur mai mult de clipele marunte!

      Ștergere
  6. Si mie imi place turcoaz. Desi in fotografia facuta de mine apare coloarea, pictura din biserica e pe fond galben. Recunosc ca mi-ar fi placut mai mult pe fond albastru.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...