Jurnalul unei Femei simple - 6

vineri, 6 decembrie 2013

Pentru astazi (data/hora)...6 decembrie 2013, 22.18

Afara ... e noapte si cald. Am deschis geamul sa intre un pic de aer, dar nici o diferenta... si zi si noapte la fel.

Mă gândesc ...  ca azi e Mos Nicolae si ca nu am primit nimic. Eu am fost cuminte, dar se pare ca mosul ajunge numai unde-i frig. Sper ca macar Mos Craciun sa nu ma uite. Ori poate s-a gindit ca nu incape nimic intr-o pereche de slapi si de asta nu a mai batut drumul. :)

Din locurile de unde invatam ... am vazut saptamina oamenii dedicati muncii lor indiferent de ceea ce trebuiau sa faca - vinzatoare de supermarket cu 50 de clienti la coada, politist intr-o intersectie in care abia il zareai din cauza numarului mare de masini, femei care faceau curatenie pe strada sau prin mall-uri, etc. I-am intrebat cum de sint asa de relaxati, cum de cinta in timp ce fac treaba si cum de nu sint stresati? Nu pot spune ca am aflat reteta fericirii lor...

Sunt recunoscătoare pentru ...ca am reusit sa finalizez cutia pentru campania ShoeBox. O sa plece saptamina viitoare la centru de colectare din Iasi.

Din bucătărie ... ia uitati-va ce am eu in bucatarie

Alea albe nu-s felii de vinata sau dovlecel, da?
Cu ce sunt imbracata ... o pijama cu Hello Kitty! :)

Citesc ... miine imi cumpar o carte! Promit!

Ceea ce astept (sper) ... sper am parte de un week-end linistit, sa gasesc o carte buna de citit, sa gasesc timp pentru a mai lucra ceva acasa si pentru citeva cumparaturi... Nu-mi propun mai multe.

Ce mai mesteresc ... mai nimic.

Ascult ... o melodie romantica cintata la chitara, nu prea mult ca ma apuca nostalgiile.

În casa ... e liniste, curat si frumos... numai bun de lenevit.

Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa merg prin magazine. Nu sa cumpar, doar sa vad ce a mai aparut. Rareori vin cu ceva acasa, dar nu ma mai satur sa umblu printre rafturi... Miine o sa ajung intr-o librarie, un magazin cu perdele si draperii si unul cu decoratiuni. Le-am ochit saptamina asta. Am nevoie de o carte si vreau sa-mi cumpar si un bradut - cel mai mic. :) Cel cu perdelele e bonus, asa de delectare!

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... am petrecere. Cei de la firma organizeaza miine petrecerea de Craciun. Sper sa ma decid repede asupra unei rochite. Le-am scos din seara asta la interval, le-am mai facut o proba. Am trei si sper sa nu ma duc imbracata cu o a patra cumparata cu 2 ore inainte de petrecere, cum mai fac eu!
 
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc 

google

  Taniusa ne gazduieste jurnalele! Fiti indiscrete si faceti-i o vizita!

10 comentarii:

  1. Ce de fructe zemoase si dulci ! Si deja petrecere de Craciun ? O sa vina apoi si vacanta, nu ?
    Sper sa gasesti o carte buna si sa ai un weekend linistit, asa cum se simte si vinerea asta de sarbatoare. Numai bine, Amedeya !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Aici Craciunul se sarbatoreste din septembrie pina la sfirsitul ui ianuarie. Prin urmare 7 decembrie e o data excelenta pentru o petrecere de Craciun, chiar daca noua ni se pare devreme. Miine ca e duminica dau fuguta intr-un mall! :)

      Ștergere
  2. :) ce moment frumos!
    draga mea, nu cred că se încurcă Moşul de şlapi, dar are cale lungă de străbătut... ! :)
    Seară frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gindit eu! Acuma... ma tem sa nu o patesc si cu Mos Craciun care pune cadourile sub brad. Cum eu m-am gindit sa-mi cumpar cel mai mic bradut, s-ar putea sa ma trezesc cu o bomboana! Buna si aia, nu zic..

      Ștergere
  3. Dar mi se pare mie sau esti trista? Sper ca nu, pt ca daca e din cauza lui Mos Nicolae afla ca dragu' de el imparte si daruri mai putin materiale, de exemplu...o imbratisare :), a mea! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta da cadou frumos!!! Multumesc! Nu, nu sint trista chiar deloc... Sint bine, linistita si cu moralul ridicat. :)

      Ștergere
  4. Buna draga mea...Eu sunt sigura ca Mosul nu te-a uitat sa sti...dar unde stai?
    Si daca nu dovlecel...ce sunt feliile albe?Sa sti ca pepenele rosu mi-a furat privirea de cum am intrat :D

    Petrecere frumoasa si sper sa gasesti retetele tuturor lucrurilor frumoase din lume
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alea albe is felii de guapple, cam ciudatele, sa stii, dar merg din cind in cind. La gust sint o combinatie intre gutuie si para. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmm intr-e pere si gutui..nu am mai auzit de aceasta combinatie dar sunt sigura ca are un gust interesant si...cred ca ar merge la placinta :D O seara frumoasa draga mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Cred ca placinta era ultimul lucru la care m-as fi gindit sa le folosesc!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...