Jurnalul unei Femei simple - 12

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Pentru astazi (data/hora)... 25 ianuarie 2014, 20.18

Afara ... e deja noapte si s-a mai racit un pic. Cei de aici imi spun ca e cam frig pentru perioada aceasta si ca in mod normal trebuia sa fie vreme de plaja. Ziua temperaturile ajung la 27-28 de grade, dar e destul de innorat. Zici ca e primavara in Romania.
Mă gândesc ... la bunatatile pe care le-am mincat saptamina aceasta. La capitolul culinar a fost una de vis: sa incepem cu un barbeque, apoi mincare mexicana, clatite, un burger absolut delicios si pui cu parmezan si rosii.

Sunt recunoscătoare pentru ... dragostea si rabdarea neconditionate ale lui M. Si pentru tot sprijinul pe care mi l-a oferit atunci cind am avut mai multa nevoie. 

Din bucătărie ... doar niste fructe... E seara si mi-am propus sa maninc mai light!

Citesc ... stiri, sa vad ce s-a mai intimplat in tara. In general, nu-mi place sa urmaresc buletinele de stiri la televizor, nici site-urile de profil, dar e singura sursa pe care o am la indemina.

Ceea ce astept (sper) ... sa gasesc ceva ieftin si profi pentru decorat torturi. Nu stiu daca merg cele doua atribute impreuna. Am gasit un set de forme dar costau mai mult de 60 de dolari, ceea ce mi sa pare cam mult.

Ascult ... Laura Pausini.


În casa ... niste hainute asteapta sa fie asezate in dulap, dar vine si vremea lor acus.

Unul dintre lucrurile mele preferate ... prosoapele de baie de buna calitate, bumbac 100% si culori frumos asortate.

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ... sa merg sa fac citeva fotografii in natura. Nu cu natura, ci cu mine in natura. Am scris unui coleg de serviciu, un fotograf absolut minunat, sa vad daca accepta sa mearga miine cu noi la un shooting. :)

Un citat care imi place: "Spune adevărul şi atunci nu va trebui să ţii minte nimic." Mark Twain
 
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:
 
google

 Taniusa ne gazduieste jurnalele! Fiti indiscrete si faceti-i o vizita!

10 comentarii:

  1. Sa decorezi torturi...ce frumos:) Cand e primavara imi plac mult serile, au ceva magic in ele - la noi e frig si a nins muult muuult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Torturi, prajiturele si alte minuni! Tot am avut pina acuma din alea din plastic, dar frisca nu arata niciodata ca in poze. Am gasit din inox, cam scumpute, dar merita! Ce nu fac eu pentru pasiunea mea? Mi-am luat 3 sa le fac proba si daca-s bune, mai cumpar!

      Ștergere
  2. ce frumos e la tine! întotdeauna mi-am dorit să trăiesc într-o zonă caldă!!!
    îţi doresc o duminică plăcută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e de vis aici! Un colt de rai! Eu m-am indragostit si de clima si de natura si de fructe. M-as muta de tot, daca ma crezi!

      Ștergere
  3. Se pare ca ai pacalit iarna asta...pai e frumos? :)) Ne-ai lasat sa ne luptam cu nametii! Eu zic sa sufli inspre noi putin aer primavaratec, sa ne invioram si noi :).
    Un inceput de saptamana minunat, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pacalit-o bine de data asta! :))))
      Cind am fost data trecuta in Filipine (asta vara) nu a fost chiar grozav: ploua zilnic de la ora 13 la ora 23. Nu tu taxi, nu tu mijloace de transport in comun. Stateam la munca pina inceta ploaia!

      Ștergere
  4. Aaa, ce atmosfera grozava ! Fructe, o seara placuta, muzica minunata ... De-abia astept sa vad pozele in natura. O sa ne arati macar cateva, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arat, cum sa nu!!! Fructele sint intr-adevar preferatele mele. Renunt la o friptura buna pentru o portie de fructe! :)

      Ștergere
  5. Si eu abia astept sa vad pozeleeee.O zi frumoasa si linistita sa ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, minunata sedinta foto nu a mai avut loc, colegul fotograf fiind ocupat! Poate cu alta ocazie! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...