Jurnalul unei Femei simple - 17

sâmbătă, 10 mai 2014

Pentru astazi (data/hora)... 10 mai 2014, 18.20
  
Afara ... aer curat si risete de copii care au iesit dupa ploaie. Ma uit pe geamul de la balcon si ii vad ca se joaca cu o minge de tenis fara palete. Nu departe de ei vrabiutele maninca niste felii de piine inmuiate de ploaie.

Mă gândesc ... sa mai slabesc un pic. M-am ingrasat destul de mult in ultimele doua luni si nu ma simt deloc bine. Zilele astea am probat o fusta si o bluza care imi veneau tare bine asta vara. Ei... acum nu mai stateau chiar cum trebuie. Nu o sa ma apuc de vreo dieta minune, dar o sa incerc sa maninc mai putin seara si sa beau ceai.

Sunt recunoscătoare pentru ... curatenia pe care a facut-o M. dimineata in timp ce eu dormeam. Aseara nu am mai reusit sa spal vasele si sa fac ordine prin casa. Eram prea obosita si am lasat pentru azi. Numai ca la ora 10 suna fratele meu si ma anunta ca vinela noi acasa. Am sarit din pat in viteza si nu stiam de ce sa ma apuc mai intii. numai ca... ce-mi vad ochii? Prin casa - LUNA!!!! Dragul meu facuse curat!

Din bucătărie ... ciorba de purcel, clatite americane si capsuni. Tot azi femeia la care avem abonament ne-a adus lapte, cas si oua de tara. O sa fac pentru diseara niste orez cu lapte, daca primesc vreo cerere.

Citesc ... "Provocarile strazii"... Am cumparat-o mai demult si am inceput-o de vreo trei ori pina acum. Sper ca de data asta sa o termin! E o carte care imi place si multe dintre raspunsurile la intrebari date de parinte mi le aduc aminte din conferintele pe care le-am ascultat in anii trecuti.

Ceea ce astept (sper) ... sa stringem bani pentru o excursie sa mergem in concediu si anul acesta.

Ascult ... televizorul care merge singur si copilasii de afara.

În casa ... sint singura. M. s-a dus la vecernie. Il astept sa bem impreuna un ceai si sa ne uitam la un film. I-am spus ca m-a impresionat si m-a motivat, in acelasi timp, filmul In cautarea fericirii... el nu l-a vazut, asa ca in seara asta o sa il vedem impreuna.

Unul dintre lucrurile mele preferate ... paturicile facute din patratele colorate.

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...azi am iesit in cartier doar sa cumpar carne si legume pentru gatit. Ma gindesc sa iesim miine la o plimbare pe deal la Manastirea Galata ori in Copou.

Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:

clatitele mele
 Taniusa ne gazduieste jurnalele! Fiti indiscrete si faceti-i o vizita!

6 comentarii:

  1. Arata minunaaaaat. Eu nu am facut niciodata clatite americane, fratele meu este specialist si numai el face;), am incercat insa bline rusesti dar pot manca cam multe si nu e bine:D. Duminica binecuvantata! A fost o perioada cand ma duceam foarte des la Manastirea Galata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am auzit niciodata de "bline rusesti". :) Daca-mi spunea cineva de ele, nici nu stiam ca-s un preparat culinar. Am vazut pe net ca exista si tigaie speciala pentru ele!

      Ștergere
  2. Chiar arata bine clatitele :) Sosul roz e cu capsuni ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da!! Capsuni, capsuni! Si aseara am luat o punga mare si am mincat-o toata! Buuune,buune!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...