Se poate si mai rau...

marți, 10 februarie 2015

Aseara am pus haine la spalat si am zis sa ma intind un pic in pat si sa citesc ceva pina termina masina. Numai ca, la cit am fost de obosita, am adormit si m-am trezit dimineata. Am intins hainele pe fuga si apoi am plecat la serviciu.

Ii povestesc unei colege intimplarea si ea imi spune:

-Asta nu-i nimic. Eu cind am vrut sa spal haine in week-end mi-am dat seama ca nu le intinsesem pe cele de simbata trecuta. :)

26 de comentarii:

  1. aaaaaaa, duminica am pus sa acresc bors (cu tarate, huste) si am uitat de el!! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu vreau sa-mi imaginez cit de acru e!! O sa pui cu pipeta in ciorba! :))) L-ai dres cumva? Ori ai facut altul?

      Ștergere
    2. nu e asa de acru - e destul de frig in bucatarie :D

      Ștergere
  2. si ca sa te mai amuz cu inca una, am uitat cardul in bancomat. Joi. Ma duc acusi sa il ridic de la banca - uite asa m-am abtinut la cheltuit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) La banca unde am eu cont, trebuie sa ridici intii cardul si abia apoi banii! Acum, intrebare: ti se intimpla des din astea? :))

      Ștergere
    2. e a3a oara in 4 ani. La ING aici dau bani si chitanta si apoi card, deseori nu mai scot cardul, toti angajatii (adica aici intr-o banca sunt 2 -3 angajati) scot carduri zilnic :)

      Ștergere
  3. Se mai intampla pe la toate casele din astea :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am spălat hainele copilului mic și când le-am scos să le întind mi-am dat seama că am uitat să pun săculețul cu detergent. Economie mai mare nu există. :) Da, s-au spălat bine și numai cu apă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaaaasa am descoperit si eu acum multi ani ca pot sa spal fara detergent. Daca am pete mari e nevoie, dar am si pete ce nu le scoate detergentul...

      Ștergere
    2. :))) Economie cit incape. Pina acum nu am incercat fara detergent... Cind nu am avut de rufe, am pus de vase. :))

      Ștergere
  5. foarte interesante destăinuiri ! aveam impresia că numai la mine şi la mămica mea se întâmplă să uităm unele activităţi (plec într-o cameră ca să realizez o activitate, mă deplasez în altă cameră pentru a transporta ceva acolo şi uit de cealaltă activitate începută descoperind că, aici, am alte activităţi începute mai demult şi uitate - şi le finalizez pe acelea, rămânând iar datoare în camera dinainte)!!! acum stau liniştită - am colege de suferinţă !
    cu drag, îţi doresc o seară cât mai plăcută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he! Si eu am probleme la capitolul asta: ma apuc de ceva si dau peste altele. Ma opresc din ce fac si incep cu ce mi-a iesit in cale... si uite asa ma aglomerez si ajung sa nu mai termin nimic...

      Ștergere
  6. Se mai intampla, oboseala isi spune cuvantul. Mi s-a intamplat la fel, doar ca m-am trezit la 1 noaptea, am intins rufele si m-am culcat la loc.
    Colega ta, saraca, probabil le-a gasit mucegaite ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am indraznit sa mai intreb despre starea in care erau dupa o saptamina. Oricum, ea nu era deloc afectata de patanie. Ridea cu gura pina la urechi si imi povestea.

      Ștergere
  7. Ah!Astea se intampla tuturor..Nu prea spunem de ele dar crede-ma ca ni se intampla si noua...Asta vara pana sa aflam noi ca masina de spalat are functie de pornire cu intarziere..veneam pe la 9-10 de la serviciu,puneam la spalat si adormeam..le intindeam seara cand veneam a doua zi ca dimineata abia apucam sa deschid ochii bine :)).Apoi am aflat de pornirea de care ziceam..si o programam astfel incat cand ma trezeam dimineata ,masina storcea rufele si o auzeam,ma imbracam si apoi intindeam rufele ;)

    Stai linistita..se intampla la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a mea are functie de programare, dar nu am folosit-o niciodata. Am sa caut cartea tehnica sa o pun si eu la treaba. Nu ar fi rau deloc sa le gasesc spalate dimineata si sa le intind inainte de apleca la munca.

      Ștergere
  8. Opooo, astfel de escapade se fac la mai toate casele. Asta nu e nimic dar sa vezi la mine cand uit cratita sau oala pe foc ii JALE. Am sticat cateva ulcici in felul acesta...si-apoi mirosul de ars in casa deti vine sa o iei la fuga cateva zile. :)
    Asta e problema mea cea mai grava din cate nebunii fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La capitolul "oale si dulapuri arse" e campion sotul meu. Am sa povestesc o data cum a dat el foc la dulapul din bucatarie. Eu, in schimb, nu le comit cind vine vorba de bucatarit. Pina acum, nu am ars nici o oala, dar jumatatea mea m-a "ajutat" de multe ori sa-mi schimb vesela.

      Ștergere
  9. Amedeya, ma tot chinui sa te adaug in blogrrolul meu dar nu inteleg de ce nu merge. Nu mai pot face nici o modificare. As fi vrut sa mai schimb si eu cateceva peacolo dar nu pot imi da erroare. Si nustiu sa repar. :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Stai, stai ca te am in vizoooor :)) ori mie imi joaca capul feste :))

    RăspundețiȘtergere
  11. O primavara frumoasa si multa veselie sa fie in jurul tau...

    "Șiruri negre de cocoare
    , Ploi călduțe și ușoare,
    Fir de ghiocel plăpând,
    Cântec îngânat în gând,
    Sărbătoare…
    Zumzet viu prin zarzări.
    Oare Cântă florile la soare?
    Că pe crengi de floare pline
    Nu știi: flori sunt, ori albine?
    Pentru cine?…
    Pentru tine, primăvară,
    Care-aduci belșug în țară,
    Care vii,
    Peste câmpii,
    Cu bănuți de păpădii
    Și cu cântec de copii!"

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...