Un exercitiu de nota 10...

luni, 21 octombrie 2013

Exercitiu de fericire
... la care eu am obtinut doar 9. :)

Am fost o studenta silitoare. Chiar am terminat sefa de promotie. :D

Nu a trecut mult timp de cind am facut ultimele teme si chiar imi doream sa repet experienta! M-am bucurat cind am vazut exercitiile de fericire propuse de Ingrid saptamina trecuta si mi-am zis ca trebuie sa le "rezolv". Am luat-o ca pe o provocare si chiar eram curioasa cum o sa ma descurc.

Iata despre ce este vorba:


Asadar 3 subpuncte de nota 10. Simplu ca "buna ziua"! :D
1.cafea cu lapte
2.melodia preferata
3.iesit afara in halatel plusat peste pijamaluta + incercarea de a nu te gindi la nimic

Cam asa a fost la examen:

1.Scrie cafea cu mult lapte. Cafea cu muuuult lapte a fost! Asta ca sa nu ne departam de la subiect. Gata! 3 puncte, da?

2.Subiectul la alegere: melodia preferata. She's Like The Wind - Patrick Swayze - pe repeat pina s-a terminat cafeaua si toti biscuitii! Tot 3 puncte.

3.Acuma la subpunctul halat plusat peste pijama + iesit afara mi-a fost mai greu. Eu puteam sa ies asa afara si sa nu ma gindesc la nimic, dar nu am vrut sa le dau prea mult de gindit altora. :) Asa ca 1 punct pentru echipat, 0 (zero) puncte la iesit si 1 punct pentru ca promit ca nu m-am gindit la nimic. Deci 2.

Acuma totalul 3+3+2+1 din oficiu = 9!! Eu ma declar multumita!

Si acum citeva impresii personale:

Nu m-am gindit niciodata ca as putea face ceva placut imediat ce ma trezesc. Diminetile mele sint mereu pe fuga: trezit, imbracat, spalat pe dinti, papucii si pe usa. :)

Nu mi-am imaginat ca trezitul cu o jumatete de ora mai devreme face minuni! Si nici nu am crezut ca dimineata pot face ceva pentru mine si numai pentru mine ca sa incep ziua cum trebuie si sa am buna dispozitie pina seara! Intotdeauna ma trezeam cu putin timp inainte sa plec si ma plingeam ca nu-mi ajunge cit dorm. Azi dimineata m-am trezit motivata sa-mi rezolv exercitiul si sunt uimita ca am avut timp pentru toate in tihna si nici nu am uitat nimic acasa! :)

Miine dimineata - tot exercitiul no 1, dar altfel! 

8 comentarii:

  1. Draga Amedeya, am murit de ras :))). Nu am observat ce am scris, mea culpa!!! Am vrut sa zic : ia halatul plusat peste pijama si iesi afara pe balcon . Nici eu nu as iesi afara, tot de vecini, dar pe terasa mea de la etajul 4...o splendoare!
    Asa ca...avand in vedere eroarea mea :) ai nota 10 cu felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Ingrid! Mi-a placut extrem de mult sa incep saptamina vesela si bine dispusa. De mult timp nu-mi mai facusem o cafea si cred ca niciodata nu am gasit o jumatate de ora sa ma rasfat dimineata. Lucrurule simple sint cele care ne fac viata frumoasa, dar mereu uitam asta! :)

      Ștergere
  2. Foarte interesant!
    :) Mno, bine ca s-a precizat, ca ieseam si eu in gradina blocului si sigur ma lua careva de nebuna! :)
    Promit ca fac si eu experienta, dar in week-end ca in timpul saptamanii numai de mine nu am timp. :)
    Sa ai o seara placuta, Amedeya!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu, Melly, ma faci sa rid! Pina la urma eu tot o sa ies in halat in fata blocului, iar daca vad ca se aduna multime pe la balcoane, ma fac ca am scapat ceva de la etaj si caut cu disperare! :)

      Ștergere
  3. Foarte frumos exercitiul! Bafta la mai multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Loredana! Ingrid are o intreaga "culegere de exercitii"! :) Abia astept sa le fac pe toate!

      Ștergere
  4. Sa sti ca nici eu nu as fi reusit daca as fi stat la bloc,in oras...dar stau la casa si cred ca ar fi o idee foarte buna acest mic exercitiu.Sunt sigura ca te face sa te simti bine sa te trezesti mai devreme cu jumatate de ora pentru ca mi s-a intamplat o data din gresala ...dar,in ultima perioada ne trezim cam pe la 6:15 si jumatatea de ora in plus cred ca prefer sa o dorm....Totusi..te felicit ca ai reusit sa faci exercitiul.O zi buna buna buna sa ai draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghemusor, esti taaare matinala. Daca eu m-as trezi la 6.15 as avea timp si de o revolutie. :)) Eu incep serviciul la ora 9 si ma trezesc la 7.30 si parca tot nu-mi ajunge somnul. Nu-ti mai spun ca seara ma culc devreme.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...