Jurnalul unei Femei simple - 18

vineri, 16 mai 2014

Pentru astazi (data/hora)... 16 mai 2014, 20.26
  
Afara ... a fost caldut azi, chiar peste asteptarile mele! Si cind ma bucuram mai tare incepe un ropot de ploaie de toata frumusetea. A durat putin si acum e iar senin. Doar pe zare niste nori uritei stau la pinda.

 Saptamina aceasta...  am fost la opera si am vazut un spectacol in spectacol: balerine, soprane, dansatori, tenori... Am plecat de acolo alt om.

Mă gândesc ... daca sa ma duc sau nu acasa la ai mei. Imi propusesem week-endul asta sa stau acasa sa ma odihnesc, dar mama vrea sa mearga la mormint la bunicii de pe tata sa faca o pomenire. Il astept pe M. de la sf. maslu sa-i cer si lui parerea.

Sunt recunoscătoare pentru ... faptul ca o buna prietena a venit dupa serviciu la mine acasa sa ma ajute, de fapt sa ma invete, sa fac sarmalute. Recunosc ca mai mult ea le-a facut. Am incercat si eu, dar... le-am ascuns printre ale ei sa nu-si dea seama ca eu chiar nu am invatat nimic. :)

Din bucătărie ... ce spuneam... sarmalute in vas de lut la cuptor!! Stau cuminti sa se faca, dar eu le-am pus gind rau dupa 12 noaptea. E pacat sa le maninc azi pentru ca sint cu carne. Sper sa nu adorm pina atunci.

Citesc ... Provocarile strazii. O citesc cam chinuit asa - o pagina cind si cind...
 
Ceea ce astept (sper) ... sa slabesc vreo 5 kilograme sau... mai mult daca se poate. O sa merg pe jos mai mult si o sa renunt la mincatul seara. Mi-am luat si doua cutii de ceai pe care le-am amestecat si le beau cind mi se face foame seara.
 
Ascult ... televizorul.

În casa ... am facut curatenie in seara asta. Am plecat mai repede de la serviciu azi si am reusit sa pun casa la punct. Ma gindesc ca de acum inainte sa fac ziua de vineri zi de curatenie, ca sa stau simbata mai linistita.

Unul dintre lucrurile mele preferate ... inghetata cu cocos.

Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...sa ma linistesc. Miine o sa dorm mai mult, o sa ies la plimbare si o sa ma uit la un film.

Un citat care imi place: Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decit iubirea celui mai mare sfint fata de Dumnezeu. Pr. Arsenie Boca
 
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc:

sursa
  Taniusa ne gazduieste jurnalele! Fiti indiscrete si faceti-i o vizita! 

4 comentarii:

  1. sa ai un week-end minunat, vad ca e soare,deci inghetata e liber la inghetata cu cocos :). Uneori sa mergi la parinti e mai odihnitor si te umple mai tare ca un week-end acasa...(eu asa am observat, desi am multe weeek-enduri in care nu-mi doresc sa ies din casa). Eu sarmale cumpar de vreo trei ani, crude:D si le fierb in vas de lut - ies perfecte, miroase in casa a gospodina:))...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost, Ancuta, pina la urma. Exact pentru ceea ce ai spus si tu: sa ma incarc cu energie si sa se bucure ca le sint alaturi. Mare lucru nu am facut, dar ei au fost tare multumiti ca am fost cu ei. :)

      Ștergere
  2. Pofta mare la sarmale ! Dar daca mananci dupa ora 12 noaptea, nu cred ca o sa arate cantarul mai putin :) Incearca sa faci o granita cu fructe, are mai putine calorii si e la fel de gustoasa ca o inghetata. Duminica placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he... nu cintarul era problema!! Ci faptul ca era vineri.
      De "granita cu fructe" nu am auzit pina acum, dar am cautat pe net si e extrem de usor de facut si arata minunat!!! In plus, avem acasa si masina de facut inghetata! :) Multumesc pentru idee!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...